Door Jack Poels Verwend in Venlo

Het is een heuze understatement als we zeggen dat we snakken naar een (alcoholvrij) biertje in de kroeg, en het liefst nog met live-muziek. Wij mochten echter een uitzonderingspositie toen we een avond doorbrachten in Café De Klep te Venlo.

Op de laatste avond van februari gaf Jack Poels een concert in Café De Klep te Venlo. De StreamMachine mocht hierbij zijn, dus reisden we bepakt en bezakt van de stad achter de duinen naar het Oosten van het land om het optreden te livestreamen. En hoewel we jullie vreselijk misten, hebben we toch ons best gedaan om jullie erbij te betrekken. We hadden de touwtjes volledig in eigen handen en gingen heen en weer van de bar, naar het podium naar een interview.

Met ticketing via GUTS en een livestream van De StreamMachine hopen we samen met de mannen van Jack Poels dat we jullie alsnog een mooi concert hebben bezorgd. Op deze manier zijn we warm gehouden en voorbereid op de dag dat we weer met z’n allen, onder het genot van een drankje, een live-optreden kunnen ervaren.

De StreamMachine op uw evenement?