Genoemd en Geroemd!

Het zal je vast niet zijn ontgaan: live-streams zijn boomingBooming door jouw speakers én booming populair. Nu er in deze tijden artiesten genoodzaakt waren om hun voorstellingen online tentoon te stellen, hebben wij het druk gehad. De hamvraag is: maar wat als – tot onze vreugde – we in de toekomst weer in grote getale concerten, voorstellingen en festivals mogen bijwonen?

Zou je het aan 3VOOR12 vragen dan zullen zij met volle overgave verkondigen dat er in de toekomst nog steeds vraag zal zijn naar live-stream leveranciers, zoals De StreamMachine. Populaire live-streams van Travis Scott, Billie Eilish en DI-RECT zorgen ervoor dat live-streams in de cultuur niet meer zijn weg te denken. De creatieve mogelijkheden zijn oneindig en het bereik eveneens. Het zal waarschijnlijk ver in het verschiet liggen eer er een concert in de ruimte wordt gestreamd, maar we hebben laten zien dat we tot veel in staat zijn.

Voor nu moet je het echter nog doen met een mention in de video van 3VOOR12 én alle geweldige streams die geboekt zijn en de toekomst ons nog zal brengen.

De StreamMachine op uw evenement?