Een kleine greep uit de mogelijkheden 

Debatten

De StreamMachine is ideaal uitgerust voor het live-streamen van debatten of andere belangrijke momenten voor uw organisatie. De StreamMachine maakt van uw kantoor een mini-televisiestudio. De debatten kunnen openbaar worden uitgezonden via social media, maar ook met een (geheime) link voor alleen uw leden. 

Concerten 

Een intiem huiskamerconcert? Een dag lang een podium op een festival? Een dj-set tijdens een clubavond? Allemaal (live) uit te zenden met de StreamMachine. Met vier camera’s kan elke show vanuit meerdere oogpunten gefilmd worden. Zo kunnen bezoekers een optreden nog eens terugkijken of trekt u juist meer mensen naar uw locatie. 

Masterclasses 

Stel: er is een interessant (discussie)onderwerp, er komt een inspirerende spreker, maar helaas is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We zien het vaak gebeuren tijdens masterclasses of spreeksessies. Met de StreamMachine is wél dat extra publiek te bereiken. Daarmee zorgt u dat kennis met meer mensen gedeeld wordt. 

Podcasts 

Zelf gebruiken wij de StreamMachine onder meer om podcasts op te nemen en programma’s live te streamen. Wij kunnen ons voorstellen dat u tijdens uw eigen festival, evenement of (doe eens gek) bruiloft misschien ook uw eigen online show zou kunnen gebruiken. De StreamMachine maakt dit mogelijk. 

Presentaties / keynotes  

De StreamMachine is ideaal voor het streamen van presentaties en TED-talk-achtige settings. Binnen een uurtje zetten wij de StreamMachine op en daarmee toveren uw zaal, kamer of kantoor om tot professionele online televisiestudio. Streamen kan via Facebook, Youtube maar bijvoorbeeld ook via een verborgen link. De beelden zijn uiteraard achteraf direct beschikbaar.

Festivals

Livestreams en elektronische muziek gaan natuurlijk hand in hand. Tel de honderden online radiostations maar eens na. De StreamMachine is zeer geschikt om een hele dag lang livestreams te verzorgen vanaf festivals, dat kan grootschalig of juist heel intiem. 

Jouw event streamen?

Neem contact met ons op! We beantwoorden graag je vragen.