Omvergeblazen in het Omniversum

Op 5 maart 2021 was het weer zover: een nieuwe livestream met Di-Rect, online verspreid door De StreamMachine. Zo stond de band vorig jaar nog op de Ziggo Dome en zo staan ze deze avond voor een domed screen.

Het is geweldige eer om sinds de eerste babystapjes betrokken te zijn geweest bij de livestreams van de mannen van Di-rect! Elke keer mocht De StreamMachine een concert livestreamen vanuit een prachtlocatie én de aankleding werd ook steeds grootser. Zo werden we dit keer omvergeblazen in het Omniversum, een grootbeeldfilmtheater in Den Haag. Maar De StreamMachine was niet de enige die mocht genieten, want we livestreamden het concert naar ruim 13.800 huishoudens. De visuals op het 180-gradenscherm achter de band werden verzorgd met Mr. Beam en dit werd bijgestaan met een fenomenale  lichtshow. Dit allemaal bij elkaar opgeteld zorgden wederom voor een waanzinnig optreden.

We kijken vanzelfsprekend uit naar hun volgende show, dit keer met Residentie Orkest. Bovendien blijven de Hagenezen trouw aan hun roots, want het concert is in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Tot dan!

Foto: Nathan Reinds

De StreamMachine op uw evenement?