Een machine om mee te streamen!

Hoge kwaliteit geluid 
De geluidskwaliteit van de StreamMachine is erg hoog. Dat komt omdat de machine intern haar eigen geluidsbewerking en compressie regelt. Hierdoor is geluid op de live-stream en opnames loepzuiver. 

Mobiel & Flexibel 
De StreamMachine is een verrijdbare flightcase. In de machine zit alle techniek die nodig is om een stabiele live-stream op te zetten. Daarnaast heeft de StreamMachine haar eigen kleine regiekamer voor zowel beeld als geluid.

Haarscherp beeld
Bij de StreamMachine horen vier vaste camera’s, die op kleine (microfoon)statieven staan. Ze staan niet in de weg tijdens evenementen. Door de speciale lenzen kunnen ze met weinig licht al hoge kwaliteit filmen. De camera’s zijn onbemand. 

Overal online 
De StreamMachine heeft haar eigen server en modem. Daardoor kan zij praktisch overal live gaan, ook op plekken waar geen internetverbinding is. 

Content voor de toekomst 
Naast het live-streamen kan de machine ook opnemen. Het beeldmateriaal komt na afloop beschikbaar in hoge kwaliteit. U kunt dan bijvoorbeeld de mooiste momenten eruit (laten) knippen of de hele stream nog eens rustig nakijken. 

Uw evenement streamen?

Neem contact met ons op! We beantwoorden graag uw vragen.