Trijntjes “Voor Jullie”

Nieuwe muziek, oude muziek én verzoeknummers. Twee dagen na The Passion stond niemand minder dan Trijntje Oosterhuis alweer op het podium. Op eerste paasdag gaf Trijntje Oosterhuis, onder begeleiding van Hans Vroomans, een intiem paasconcert weg in het Felix Meritis te Amsterdam. De StreamMachine livestreamde dit bij de mensen thuis.

Terwijl thuis iedereen genoot van een hapje en een drankje, zong Trijntje, zoals we van haar verwachten, vol overgave en een dijk van een stem haar nieuwe nummers, oude nummers en verzoeknummers. Tussen het zingen door was er een interactieve chat waardoor Oosterhuis tegelijkertijd de reactie’s kon zien én kon reageren. In co-productie met Millk heeft De StreamMachine naast de livestream óók geholpen met het in de markt zetten van de uitzending. Een tal van tickets waren verkocht via GUTS én we waren zelfs te zien bij RTL Boulevard.

Het is geweldig om te zien dat er een scala aan artiesten gebruik begint te maken van livestreams. Wij bij De StreamMachine zijn enthousiast om hierbij te helpen. Al helemaal als het gaat om Trijntje Oosterhuis, want zij was met Total Touch, Abeltje en Marco Borsato de soundtrack van onze jeugd. Wij hebben voor Oosterhuis dan ook niets minder dan een diepe buiging over voor het mooie intieme en akoestische concert tijdens Pasen. 

De StreamMachine op uw evenement?