Een kleine greep uit onze showreel

Boutique livestreams 
Rowwen Hèze zanger Jack Poels zoekt naar een manier om zijn  solo-album te presenteren aan zijn fans. De typische Limburgse kroeg De Klep wordt het decor voor een livestream vol muziek, goede gesprekken en verrassingen. De StreamMachine is betrokken bij de ontwikkeling van het concept, de ticketing en de uiteindelijke uitvoering van de hele livestream 

Intiem voor groot publiek
Trijntje Oosterhuis is een mega ster in Nederland, maar ook voor iemand met een ervaren team is het opzetten van eigen livestream vaak onbekend terrein. In het Felix Meritis verzorgt de StreamMachine zowel het camerawerk, de ticketing als de livestream. Ook is ons team betrokken in de aanloop naar het event en geeft advies over het in de markt zetten van de livestream.

Conferenties op locatie
De Zweedse Ambassade is op zoek naar een manier om de 16de Eeuwse ambassadeurswoning om te toveren tot livestreamstudio voor een middag. Het serieuze onderwerp van de conferentie betekent dat er geen foutmarge bestaat. Een gedegen verbinding via bonded encoding, een goed draaiboek en de mooie locatie, zorgen voor een vlekkeloze uitzending.

Klassiek; de Raad van State
Meester dirigent Simon Murphy nodigt zijn strijkkwartet uit voor een unieke livestream op een unieke locatie. Ook voor klassieke muziek bestaat er een potentieel eindeloze internationale doelgroep. Met de juiste sfeer, techniek (en onze ervaring) kun je muziek op een sjieke manier in de huiskamers brengen. 

Streamen zonder kronkels
Bij de mega succesvolle livestreams van DI-RECT is de StreamMachine verantwoordelijke voor de laatste bottleneck in de schakel: de livestream zelf. Met de bonded encoding (naast een scala aan back-ups) zorgen we ervoor dat elke stream van DI-RECT smooth verloopt. De show op De Pier won overigens een 3FM-award!

Jouw event streamen?

Neem contact met ons op! We beantwoorden graag je vragen.